Når det vi ER stråler ud i alle aspekter af livet, skaber vi forandring der holder – EFFEKTIVT

Hvad er EFFEKTIVT?

Det er maj 2017. Jeg sidder på et tæppe på græsset under æbletræet i min have. Med mig har jeg noget blankt papir og lidt skrivegrej. Jeg sætter mig for at skrive, tegne og samle det jeg har lært af livet og af mine uddannelser som bl.a. psykomotorisk terapeut, NLP terapeut, kinesiolog og coach i en model for hvordan jeg kan hjælpe mennesker mest muligt, og på længst muligt sigt.

Jeg tænker på de mange mennesker, der bliver sygemeldt og kommer i arbejdsprøvning, for at finde ud af hvor meget de lige præcist IKKE kan klare, så de kan arbejde lige under den grænse. Det handler om at det skal være effektivt.

Det gode ved at syge skal arbejde er, at de ikke bliver isolerede men stadig er en del af samfundet. Der sker bare ofte det, at de bliver mere syge af det.

Med min baggrund som psykomotorisk terapeut og coach, og min intuition og livserfaring, ved jeg en her del om hvad der skal til. Hvad der virkelig er EFFEKTIVT.

EFFEKTIVT bliver det, når handlinger kommer fra væren. Fra det i os, der er tidløst og uafhængigt af, hvad der går op og ned i livet. 

Fra dette sted finder vi fokus, energi til at handle, er nærværende i både krop og sind, nærværende i os selv og i relation med andre. 

Det giver:

  • Større nærvær, energi og overskud
  • Mindre stress, hovedpine og anspændthed
  • Mere ro i os selv
  • Balance i krop og sind
  • Mere overskud til dem omkring os. 
  • En fantastisk base for at komme igennem enhver form for belastninger, hvad enten det er en eksamensperiode, stress på arbejdet, skilsmisse, fysiske belastningsskader eller barndomstraumer.

Når fokus er på det tidløse, har tingene mulighed for at vokse af sig selv. Vi får et nyt grundlag at skabe livet ud fra, som er sundere, og uafhængigt af de ting, der har været svære i fortiden. Vi kan skabe vores liv på ny.

Jeg har derfor skabt EFFEKTIVT modellen for hvordan man kan overvinde belastningsskader af enhver art.

Min intention er at hjælpe flest muligt, mest muligt, på længst muligt sigt. Ved at bruge min samlede mængde viden, erfaring som underviser og behandler og min egen livserfaring.

 

Skab forandring indefra – EFFEKTIVT

Jeg henvender mig med EFFEKTIVT-foredraget og kurser til mennsker, som gerne vil blive bedre til at håndtere belastninger, og som ønsker at se sig selv og blive set som de er helt naturligt. Uden at behøve at være noget særligt.

Hvis vi så ER noget særligt, bliver det en gave til verden, og ikke et præstationspres.

Vi er det, vi altid har været fra før vi blev født. Glæde, kærlighed, væren. Vær nærværende i det, så gror livet. Et åbent hjerte skaber forandring.

Der er nogle fællestræk ved at komme over forskellige former for belastninger. Knæskade, ondt i lænden, brudte parforhold, allergier, stress og barndomstraumer har noget til fælles. Det fortæller jeg om i EFFEKTIVT-foredraget, hvori der også indgår nogle enkle øvelser.

På kurserne bliver der mulighed for at fordybe sig i at skabe de forandringer i livet, hver især har brug for.

Jeg har undervist unge med eksamensangst, deltagere på lederkurser, psykomotoriske terapeuter, motionister, selvudviklere, samt social-og sundhedsassistenter, fysio- og ergoterapeuter. De sidste mange år har jeg undervist i pilates, motionscenter, zumba, efterfødselstræning og Dans Dig Fri i Ry Aftenskole.

Jeg giver også individuel psykomotorisk / afspændingsbehandling og coaching.

Min livserfaring har vist mig, at når vi ER det vi ER, så slippes meget stress, præstationsangst og overbelastning.

 

Kommende EFFEKTIVT kurser:

Kursus over 2 dage, lørdag d. 9/11 og søndag d. 24/11 kl. 10-16.

Tilmelding og mere info om kurset her